Veliefendi Mega Gardenpark Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Temelleri Atıldı

Veliefendi Mahallesi’nde Mega Gardenpark Zeytinburnu Projesi’nin temelleri düzenlenen törenle atıldı

Güncel Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 14:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

 

 

Veliefendi Mahallesi’nde Mega Gardenpark Zeytinburnu Projesi’nin temelleri düzenlenen törenle atıldı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, 288 dairelik projenin 24 ay sonra anahtar tesliminin yapılacağını söyledi.

 

Veliefendi Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Mega Gardenpark Zeytinburnu Projesi’nin temeli atıldı.

Törende konuşma yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “2019 yılından bu yana, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile doğrudan veya dolaylı 2 bin 394 konutu dönüştürdük ve  dönüştürmeye devam ediyoruz. Kentsel Dönüşüm İmar Planı ile 2021’den itibaren, geçen ayın sonuna kadar 3 bin 436 bağımsız yenilendi. Bütün derdimiz bir ailenin daha güvenli yapıya kavuşması. Seçilmemizin ardından ilk meclis kararımız Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün kurulmasıydı. O günden bugüne gerçekten bir ilçe belediyesini aşan başarıya imza attık.” şeklinde konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.