Yeşilay Zeytinburnu’nda Motivasyon Etkinliği!!

Deprem yardımları sırasında erzak kolilerinin hazırlanmasında, tırların yüklenmesinde gece gündüz demeden yardım eden Yeşilay Zeytnburnu genleri için motivasyon etkinliği düzenlendi.

Güncel Yayın: 18 Mart 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 18.03.2023 09:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Haber ve Fotoğraflar: Ebrar Aydın

Yeşilay Zeytinburnu Yönetim Kurulu üyesi  Ebrar Aydın öncülüğünde gerçekleşen İYİKİ VARSIN GÖNÜLLÜ ARLADAŞIM etkinliği  yapıldı.

Yeşilay Zeytnburnu İlçe binasında yapılan etkinlikte deprem yardımlarında aktif olarak sahada bulunan gençlere teşekkür edildi, kitaplarla ödüllendirildi. 

Gönüllülüğün toplumsal dayanışma  hususundaki öneminin vurgulandığı etkinlikte onlarca genç gönüllü bir araya geldi. Yeşil zarfların içinde gençlerin her biri afet sürecinde yapılan fedakarlıkları kaleme döküp birbirine teşekkür etti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı etkinlikte motivasyonun ilk günkü gibi olması dikkat çekti . Ebrar Aydın, Gençlik Komisyonu başkanı Kadir Aydın ve yönetim kurulu üyesi Tamer Karancı mektupları tek tek okuyarak teşekkürlerini dile getirdiler. Yazdığı mektupta birlik mesajları veren gençler herkesi duygulandırdı.  :

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.