Zehra Sadıç’ın NR 1'da sunduğu “Spor Magazin” Programı Dalya Yaptı!

Sporcuların kariyerlerinin yanı sıra özel hayatlarındaki gelişmeleride ekranlara getiren spor magazin programı 100. Bölüm ve magazinin en sıcak başlıkları, Sevilen sporcuların özel hayatları ve rekorlara imza atan sporcular ekranlara getiren

Magazin Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 16:52:00
Editör - Osman İslam
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Sporcuların kariyerlerinin yanı sıra özel hayatlarındaki gelişmeleride ekranlara getiren spor magazin programı 100. Bölüm
 ve magazinin en sıcak başlıkları, Sevilen sporcuların özel hayatları ve rekorlara imza atan sporcular ekranlara getiren

En sıcak spor magazin haberlerinin Zehra Sadıç’ın sunumuyla ekranlara geldiği Spor Magazin programı 100. Bölüm heyecanı yaşıyor. Number Türk TV ve Number TV ekranlarında her hafta seyirciyle buluşan programın başarısı hakkında açıklamalarda bulunan Zehra Sadıç, “Radyoda haber yaparken aslında spor ilgi alanımdı. Spor dünyasındaki kadınlarla ilgili ön yargıyı kırmak için bu programa başladım, şimdi ise 2. Yılını doldurmak üzereyiz.. Başarılı sporcuların hayatı bu programla beraber daha çok merak edilip ilgiyle takip edilmeye başlandı.  Çünkü sporun daha eğlenceli halini yansıtıyoruz. Özellikle programın voiceover kısmında sesiyle ayrı bir kalite katan Mert Tatar başta olmak üzere kameradan kurguya kadar emeği geçen her arkadaşımıza teşekkür ediyorum. her bölümü keyifle çekiyoruz umarım izleyicilerimde izlerken aynı keyifi alıyordur” dedi. 
Ayrıca başarılı sunucu, Number Fm ve Number Türk Fm’de hafta içi her gün 07.00-20.00 saatleri arası her saat başında haberleri sunuyor. Bu yoğunluğu sorulduğunda ise, “sevgiliniz mi yoksa işiniz mi deseler işimi tercih ederim. Benim hayatım işim” yanıtını verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.