Zeytinburnu Bilgi Evleri Yaz Dönemi Etkinlikleri 3 Temmuz’da Başlıyor!

Zeytinburnu Bilgi Evleri Yaz Dönemi Etkinlikleri 3 Temmuz’da Başlıyor..!

Güncel Yayın: 06 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 06.06.2023 10:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yaz tatilini bol eğlence ve bilgi dolu geçirmek isteyen öğrenciler için Zeytinburnu Bilgi Evleri Yaz Dönemi Etkinlikleri başlıyor… 

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri ‘Yaz Etkinlikleri’ programına kayıtlar başlıyor. 8 hafta sürecek etkinlikler çerçevesinde öğrenciler; bilgi ve beceri odaklı atölye ve kulüp çalışmalarına, yarışma, turnuva ve gezilere katılarak yaz aylarını dolu dolu geçirme fırsatı bulacaklar.
Zeytinburnu’ndaki okullarda eğitim gören 3, 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencileri için, Bilgi Evleri ‘Yaz Etkinlikleri’ programı başlıyor. 05  – 27 Haziran 2023 tarihleri arasında kayıtların yapılacağı Yaz Etkinlikleri Programı, 3 Temmuz – 25 Ağustos 2023 tarihlerinde toplamda 8 hafta devam edecek.

13 KULÜP VE 12 ATÖLYE FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Yaz Etkinleri’nde; gezi, turnuva ve yarışmaların yanı sıra bilgi, beceri ve zekâya dayalı 13 kulüp ve 12 atölye faaliyeti de gerçekleştirilecek. Kulüplerde ve atölyelerde haftada bir gün bir araya gelinerek çalışmalar sürdürülecek. Bu etkinlikler Bilgi Evi üyelerine ilan edilecek olup, öğrenciler Bilgi Evi’nde yapılacak etkinlikleri gün ve saat olarak takip edebilecek.
Yaz etkinlikleri sonunda; kulüp ve atölye çalışmalarında başarı gösteren üyelerin yanı sıra turnuva ve yarışmalarda dereceye giren üyelerin ödülleri 25 Ağustos 2023 Cuma günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek bir törenle takdim edilecek.

ETKİNLİKLERİN YANI SIRA GEZİLER DE DEVAM EDECEK
Yaz Etkinlikleri’nin gezi programında ise; Sıfır Atık Eğitim Merkezi, Zeytinburnu Kültür Gezileri, Zeytinburnu İzci Evi, Topkapı Trafik Eğitim Parkı, Rami Kütüphanesi, Matematik Evi ve Topkapı Sarayı Müzesi ile Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi yer alacak. Gezilere, Bilgi Evi’nin yaz dönemi programlarına düzenli katılım sağlayan, başarı gösteren, ödül kazanan üyeler katılabilecek.

Bilgi Evleri’nde Yer Alacak Kulüp Çalışmaları: 
Akıl ve Zekâ Oyunları Kulübü
Görsel Sanatlar Kulübü
Kâğıt Sanatları Kulübü
Müzik Kulübü
Beceri Kulübü
Ziraat Kulübü
Geleneksel Sokak Oyunları Kulübü
Eğlenceli Bilgiler Kulübü
Satranç Kulübü
Bilişim Kulübü
Dikkat ve Odaklanma Kulübü
Masa Tenisi Kulübü
Bilim Kulübü

Bilgi Evleri’nde Yer Alacak Atölye Çalışmaları:
Anlayarak Hızlı Okuma
Mental Aritmetik
Bağlama
Drama
Gitar
Piyano
Halk Oyunları 
Robotik Kodlama
Karikatür
Temel Resim
Keman 
Sahne Sanatları

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.