Zeytinburnu Milli Eğitim Personeline 26.100 Lira Maaş Promosyonu

Zeytinburnu Milli Eğitim Müdürlüğü Personeline 26.100 Lira Maaş Promosyonu veren Yapı Kredi bankasıyla anlaşma sağlandı.

Güncel Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 11:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personelinin , 2023 Yılının Ağustos ayından beri belirsizliğini sürdüren, maaş promosyon ihalesi sonuçlandı.  Maaş promosyon ihalesi  bugün saat 14:00 da yapıldı. Daha önceki üç ihalede en yüksek teklif 11750 Tl idi. Bugünkü İhaleye de tüm bankalar davet edilmesine rağmen Ziraat Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, QNB Bankası, Halk Bankası katıldı, Açık artırma kısmında en Yüksek Teklifi  26.100 TL ile Yapı Kredi Bankası verdi. Diğer bankalar ihaleden çekildi.  Promosyon ücreti  20 Şubat a kadar promosyonlar hesaplara yatacak.  Konu ile ilgili bilgi veren, Eğitimciler Birliği Sendikası Zeytinburnu Temsilcisi Yunus ÖZBEK, “Bu rakamları alabilmek için Eğitim Bir Sen Sendikası olarak elimizden geleni yaptık, Sendikamıza olan güveni için üyelerimize teşekkür ederiz. Hayırlı olsun hepimize.” Dedi. 

Ayrıntılı bilgi için : 
Yunus ÖZBEK – Eğitimciler Birliği Sendikası Zeytinburnu İlçe Temsilcisi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.