Zeytinburnu’nun Yardım Seferberliği Devam Ediyor!

Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneğininde Başkanları Fuat Bodur"un eşliğinde kampanyada Yönetim Kurulu Üyeleri Sevim Akbay, Hülya Tabana , Yüksel Akın, İslam Akyüz, Hamdiye Tunç ve İsmet Algül de iştirak ettiler.

Güncel Yayın: 10 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.03.2023 09:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haber:FATMA ÇİÇEK GEYİK 

İstanbul Zeytinburnu’nda Kızılay,Yeşilay, STK'lar,Okullar ve vatandaşların desteği ile başlatılan yardım kampanyaları hız kesmeden devam ediyor.

Zeytinburnu belediye Başkanı  Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan'ın da bizzat takip ettiği  çalışmalarda vatandaş ve STK'larinda yardımı ile hazırlanan giyim,gıda  gibi malzemeler  ihtiyaç sahiplerine ulaştirilmak üzere paketleyip hazırlanıyor.

 Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derneğininde Başkanları Fuat Bodur"un eşliğinde kampanyada Yönetim Kurulu Üyeleri  Sevim Akbay, Hülya Tabana , Yüksel Akın, İslam Akyüz, Hamdiye Tunç ve İsmet Algül de  iştirak ettiler.

Bu çalışmaların emekçileri Kızılay  ve Yesilay’ın yönetimleri ve gençlerinin yanı sıra Emniyet Ekipleri,Milli Eğitim kadrosu ve ògrencilerine bir motivasyon çalışması da yapan Hat Sanatçısı İzzet Elitas  ve  Kal7grafi Sanatçısı Fatma Çiçek Geyik'ten geldi.

   Yürekten büyük bir şevkle durmaksızın  gönüllülere motivasyon için  Hüsnü-Hat Kaligrafi Sanatı ile isimlik yazan sanatçılar gönüllere dokunarak tebessüm dolu anlar yaşattılar .

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.