islami sohbet bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat sohbet odaları

Afyonkarahisar’da 15 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde düzenlenen operasyonda, “kasten öldürme” ve “kaçakçılık” suçlarından hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

GÜNCEL Yayın: 05 Ağustos 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 05.08.2026 17:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

AFYONKARAHİSAR – Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Çay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucunda firari hükümlü A.I.’nın yerini tespit etti.

“Kasten öldürme” ve “kaçakçılık” suçlarından toplam 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.I., düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlü, ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Çay İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin suç ve suçlularla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğü bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.