islami sohbet bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat sohbet odaları

BHA’ya “Yılın Alkışı Hakeden Haber Ajansı” ödülü

İstanbul’da düzenlenen 13. Uluslararası Alkışı Hakedenler Ödül Töreni’nde Birlik Haber Ajansı (BHA), “Yılın Alkışı Hakeden Haber Ajansı” ödülüne layık görüldü.

GÜNCEL Yayın: 19 Mayıs 2026 - Salı - Güncelleme: 19.05.2026 14:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul’da Uluslararası Radyocular Birliği tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Alkışı Hakedenler Ödül Töreni’nde medya dünyasının önemli isimleri ve kuruluşları ödüllendirildi.

Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede Birlik Haber Ajansı, “Yılın Alkışı Hakeden Haber Ajansı” ödülüne layık görüldü.

Ödülü, BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar; iş insanı Helin Aykıl ve Yusuf Erbaş'ın elinden aldı.

Törende konuşan Süleyman Basa, radyonun toplum üzerindeki etkisine dikkat çekerek geleneksel medya ile dijital medyanın birbirini tamamlayan önemli alanlar olduğunu ifade etti.

Ödül sonrası açıklamalarda bulunan Muhammet Kaçar ise ödülün yalnızca bir başarı değil, güvenilir haberciliğin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Kaçar açıklamasında, “Bu ödülü BHA’ya emek veren 81 il ve 26 ülkedeki temsilcilerimiz adına alıyorum. Bu alkış emeğin, bu ödül ise güvenilir haberciliğin ödülüdür” ifadelerini kullandı.

Program, ödül alan medya kuruluşları ve temsilcilerine plaketlerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.