Avon Yeni Dancıng Skıes İle Bambaşka Bir Banyo Deneyimi

Avon’un yeni Dancing Skies koleksiyonu, gökyüzünde dans edercesine büyülü bir banyo deneyimi sunarken banyo keyfinizi de ikiye katlıyor.

Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 13:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Avon’un yeni Dancing Skies koleksiyonu, gökyüzünde dans edercesine büyülü bir banyo deneyimi sunarken banyo keyfinizi de ikiye katlıyor. 
Dünya için güzellik anlayışıyla hareket eden Avon’un duş keyfini güzelleştiren yeni Dancing Skies koleksiyonu ile vücudunuzu şımartmaya hazır olun! Kendinize ayırdığınız en özel zamanı mükemmel hale getiren Dancing Skies koleksiyonu, menekşenin pudramsı notası ve muhteşem kokusuyla cildinizi tazeleyerek ferahlatıyor.  
Banyo ritüelinizin tamamlayıcıları 
Menekşenin tatlı esintisini banyonuzda hissettiren yeni Dancing Skies Banyo Köpüğü’nün rahatlatıcı, zengin ve lüks köpüklü baloncukları ile banyo keyfiniz hiç bitmesin isteyeceksiniz. Cildinizi nazikçe temizlerken, menekşe kokusunu teninize taşıyan Dancing Skies Kremsi Duş Jeli’nin zengin köpüklü formülü ile size benzersiz bir duş deneyimi sunuyor. Ellerinize Dancing Skies’ın muhteşem kokusunu taşıyan koleksiyonun tamamlayıcısı kremsi formülüyle Sıvı Sabun ise kendinizi günün her anında yenilenmiş hissetmenizi sağlıyor. 
Avon Dancing Skies koleksiyonuyla ister güne enerjik bir başlangıç yapın ister günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atın…

 Senses Dancing Skies Banyo Köpüğü: 89,99 TL ( 1000ml )
Senses Dancing Skies Kremsi Duş Jeli: 75,99 TL ( 500ml )
Senses Dancing Skies Sıvı Sabun 59,99TL ( 250ml )  
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.