Bozkurtlular Derneğinden Üniversite Öğrencilerine Eğitim Desteği

Bozkurtlular Dayanışma Derneğinden Bozkurtlu üniversite öğrencilerine eğitim desteği. Bozkurtlular Dayanışma Derneği Bozkurtlu Üniversite öğrencilerinin eğitimine katkıda bulunmak için örnek teşkil edecek bir Burs yemeği verdi.

Güncel Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 11:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haber :Fatma Çiçek Geyik 
   Bozkurtlular Dayanışma  Derneğinden Bozkurtlu  üniversite öğrencilerine eğitim desteği. 
  Bozkurtlular  Dayanışma Derneği  Bozkurtlu  Üniversite öğrencilerinin eğitimine katkıda bulunmak için  örnek teşkil  edecek  bir Burs yemeği verdi.
Bağcılar Belediyesi Halk Sarayında verilen yemekte Bozkurtlular  Dernek  Başkanı  açılış konuşmasında  her yıl özellikle  Bozkurtlu öğrencilere verilmek üzere burs yemeğinin geleneksel olarak devam ettirdiklerini ve gelenin teminatı gençlere desteklerinin devam edeceğini söyledi.
   Bağcılar  Belediye Başkanı Abdullah  Özdemirinde  katkı sağladığını gecede eski dönem Belediye Başkanı  Bozkurt Ekeş sahneye çıkarak gelen bağışların listenmesini sağladı .Bağışcılara  kendine has üslubu ile teşekkür  eden Bozkurt Eker geceye renk kattı. Gece sonunda  1.200.000 ₺  toplandı. 
     Yardım gecesine  Kastamonu Bozkurt ilçesine şimdiki ve  geçmiş dönemde  dönemde Belediye Başkanlığı yapmış Muharrem Yanık, Bozkurt Ekeş eşi Neriman Ekeş, Bozkurtlular  Dayanışma  Derneği  Başkanı  Ali Peker eşi  Arife Peker ,Bağcılar  Belediye Başkan Yardımcısı  ekibi ile,Mehmet-Nazmiye Çalık ve girişimci iş kadını kızları Şeyma  Çalık,Doğu Güneydoğu Kültür ve Sanat Derreği Denetleme Kurulu Başkanı Fatma Geyik,  ,Bozkurt ilçesinin köy temsilcileri,iş adamları ,bürokratlar,STK ve hayırseverler katılım sağladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.