Mabel Matiz'den Nihat Doğan'a hayır Koreli'ye evet!

Nihat Doğan'a Koreli rakip! Ünlü sanatçı Mabet Matiz'in rekorlar kıran "Antidepresan" şarkısının peşine düşen Nihat Doğan'a kötü haber

Magazin Yayın: 10 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.07.2023 12:43:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yayınladığı günden bugüne kadar büyük ilgi uyandıran ve çok sevilen Mabel Matiz'in "Antidepresan" şarkısına Kore'den talip var. OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın edindiği bilgiye göre, Koreli şarkıcı Song Wonsub'un Korece seslendirdiği "Antidepresan" şarkısına Mabel Matiz'den onay geldi.

Şarkıyı okumak istediğini her fırsatta dile getiren ünlü türkücü Nihat Doğan'a hayır cevabı veren Mabel Matiz, şarkıyı Kore dilinde okuyan sanatçıya evet diyerek şaşırttı. Ünlü şarkıcının, Korece seslendirilen şarkısını çok beğendiğini ve sanatçının şarkıyı albümde okumasına izin verdiği öğrenildi. Nihat Doğan Ne Diyecek? Daha önce katıldığı canlı yayın programında Antidepresan'ı seslendiren ve şarkıyı okumak için adeta Mabel Matiz'e yalvaran Nihat Doğan, bu gelişme sonrası adeta yıkılacak. Şarkıyı Nihat Doğan'a vermeyen ünlü sanatçı Mabel Matiz'in Koreli sanatçıya onay vermesi ise farklı yorumlara neden oldu.

Doğan, şarkı için kesenin ağzını açmış, "gerekirse 100 bin dolar" veririm demişti. Şimdi gözler Nihat Doğan cephesinde. Bu gelişme sonrası ünlü türkücünün tepkisi ise merak konusu oldu.

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.