Ünlü şarkıcı Doğuş DNA defterini kapattı!

Ünlü şarkıcı Doğuş cephesinde DNA defteri kapandı. Ortaya çıkan gayri meşru oğlu olarak tanınan 22 yaşındaki Meyz, Azerbaycan'da yapılan testin Doğuş'un eşi tarafından değiştirildiğini iddia ederek teste itiraz etmişti. Doğuş kendisine yöneltilen DNA soru

Magazin Yayın: 12 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2023 18:51:00
Editör - Mustafa Barış Durak
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Ünlü şarkıcı Doğuş cephesinde DNA defteri kapandı. Ortaya çıkan gayri meşru oğlu olarak tanınan 22 yaşındaki Meyz, Azerbaycan'da yapılan testin Doğuş'un eşi tarafından değiştirildiğini iddia ederek, teste itiraz etmişti. Doğuş kendisine yöneltilen DNA sorusuna, "DNA örneği verdik ya yine mi vereceğiz" diyerek o defteri kapattı. Adeta yılan hikayesine dönüşen DNA olayında, Doğuş son noktayı koyarak tartışmaları bitirdi. Bir daha DNA örneği vermeyeceğini söyleyen ünlü şarkıcı, kendi tarafından olayın kapandığının altını çizdi. Şarkıcı Doğuş'a sorulan, "Bir daha DNA örneği verecek misiniz?" soruna Doğuş'un yanıtı net oldu. Şarkıcı, "DNA örneği verdik ya yine mi vereceğiz?" diyerek kendi tarafından artık olayın rafa kaldırıldığını açıkladı. OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın ulaştığı gayri meşru oğlu olarak ortaya çıkan Meyz ise şarkıcının İstanbul'a gelip DNA örneği vermesi gerektiğini söyledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.