
Avşa Adası’nda Su Kesintisi Tepkisi: Vatandaşlar Eylem Yaptı
Avşa Adası’nda yaşanan su kesintileri vatandaşların tepkisine neden oldu. Ada sakinleri, sorunun çözülmesini istedi.

Balıkesir’in Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası’nda yaşanan su sıkıntısı vatandaşları mağdur etti. Bazı ev ve apartmanlarda su bulunmadığını belirten vatandaşlar, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandıklarını ifade ederek eylem yaptı.
Vatandaşlardan su kesintilerine tepki
Eylem sırasında vatandaşların “Su istiyoruz!” ve “Belediye başkanımız nerede?” sloganları attığı belirtildi.
Özellikle yaz sezonunda nüfusu önemli ölçüde artan Avşa Adası’nda su kesintilerinin kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar, sorunun bir an önce çözülmesini talep etti.
Belediyeden açıklama bekleniyor
Vatandaşlar, Marmara Adalar Belediyesi’nden yaşanan su sıkıntısına ilişkin açıklama yapılmasını ve kalıcı bir çözüm üretilmesini istedi.
Tepkiler sırasında Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer’in adı da gündeme gelirken, ada sakinleri belediye yönetiminden sorunun giderilmesine yönelik adım atılmasını beklediklerini dile getirdi.
Avşa Adası’nda vatandaşların su kesintilerine yönelik tepkileri sürüyor.








