islami sohbet bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat sohbet odaları

Diyarbakır’da kuyumcuya silahlı saldırı: İş yerinde hasar oluştu

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sabaha karşı bir kuyumcuya silahlı saldırı düzenlendi. Olayda yaralanan olmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

GÜNCEL Yayın: 18 Ağustos 2026 - Salı - Güncelleme: 18.08.2026 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bir kuyumcu, sabaha karşı kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Kuyumcuya ateş açıldı

Olay, saat 05.00 sıralarında Sur ilçesi Gazi Caddesi’nde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen saldırgan ya da saldırganlar, kuyumcuya ateş açtıktan sonra bölgeden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, kurşunların isabet ettiği iş yerinde maddi hasar oluştuğu belirlendi.

Saldırganlar aranıyor

Saldırının ardından güvenlik güçleri, olayın faillerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.