
Diyarbakır’da kuyumcuya silahlı saldırı: İş yerinde hasar oluştu
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sabaha karşı bir kuyumcuya silahlı saldırı düzenlendi. Olayda yaralanan olmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.
GÜNCEL
Yayın: 18 Ağustos 2026 - Salı - Güncelleme: 18.08.2026 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bir kuyumcu, sabaha karşı kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Kuyumcuya ateş açıldı
Olay, saat 05.00 sıralarında Sur ilçesi Gazi Caddesi’nde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen saldırgan ya da saldırganlar, kuyumcuya ateş açtıktan sonra bölgeden uzaklaştı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, kurşunların isabet ettiği iş yerinde maddi hasar oluştuğu belirlendi.
Saldırganlar aranıyor
Saldırının ardından güvenlik güçleri, olayın faillerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.
Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.
Yorumlar (0)








