
İstanbul Fatih’te bina çöktü: Arama kurtarma çalışmaları sürüyor
İstanbul’un Fatih ilçesinde bir binanın çökmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay sonrası arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.
GÜNCEL
Yayın: 22 Mart 2026 - Pazar - Güncelleme: 22.03.2026 16:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.

Olay, Ayvansaray Mahallesi Ebe Sokak’ta meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çöken binada, içeride bulunan bazı kişilerin enkaz altında kalmış olabileceği değerlendiriliyor.
Ekipler seferber oldu
İhbarın ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Arama kurtarma ekipleri, enkaz altında olabilecek kişilere ulaşmak için yoğun bir çalışma yürütüyor.
Bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, çevredeki vatandaşlar da olay yerinden uzaklaştırıldı.
Zamana karşı yarış
Ekiplerin enkaz altındaki kişilere ulaşmak için zamana karşı yarıştığı belirtilirken, çalışmaların aralıksız sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili gelişmelerin yetkililer tarafından takip edildiği bildirildi.
Yorumlar (0)








