islami sohbet almanya sohbet sohbet siteleri mobil sohbet bets10 giriş

Saadet Sun Hayatını kaybetti: 1970’lerin Unutulmaz Sesi

1970’li yıllarda seslendirdiği şarkılarla hafızalara kazınan oyuncu ve şarkıcı Saadet Sun yaşamını yitirdi. Ölüm haberini, sanatçının yakın dostu ve usta oyuncu Işıl Yücesoy sosyal medyadan duyurdu.

MAGAZİN Yayın: 08 Ağustos 2025 - Cuma - Güncelleme: 08.08.2025 18:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

1944 doğumlu Saadet Sun, 1960’ların ortasında tiyatro sahnelerinde sanat hayatına adım attı. 1970’li yıllarda müzik kariyerine yönelerek “Sevgilim”, “Bilemiyorum” ve “Mükafat” gibi döneme damga vuran eserleri seslendirdi. “Sıfıra Sıfır / Yeter Ki” isimli 45’liği ile müzikseverlerin ilgisini çekti.

1990 yılında sahne hayatına nokta koyan Sun, sonraki yıllarda zaman zaman nostaljik projelerde yer alarak sanatla bağını sürdürdü.

Sanat camiası, güçlü sesi ve sahne performansıyla hatırlanan Sun’un vefatıyla derin bir üzüntü yaşadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.