islami sohbet bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat sohbet odaları

Uşak Belediyesi’nde başkan vekili belli oldu: Hatice Terekeci Özkan seçildi

Hatice Terekeci Özkan, Uşak Belediye Meclisi’nde yapılan oylama sonucunda başkan vekilliği görevine seçildi.

GÜNCEL Yayın: 06 Nisan 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2026 21:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Görevden uzaklaştırılan Özkan Yalım’ın yerine yapılacak seçim için belediye meclisi olağanüstü gündemle toplandı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, başkan vekilliği seçimi ana gündem maddesi olarak ele alındı.

Seçimde CHP Grubu, Hatice Terekeci Özkan’ı aday gösterirken, AK Parti Grubu ise Şemseddin Karabulut’u aday olarak belirledi. MHP ve İYİ Parti grupları ise seçimde aday çıkarmadı.

Gizli oylama yöntemiyle gerçekleştirilen seçimde ilk iki turda gerekli çoğunluk sağlanamadı. Üçüncü turda yapılan oylamada Özkan 18 oy alarak başkan vekilliğine seçildi. Karabulut 9 oyda kalırken, 2 oy geçersiz sayıldı.

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Özkan, tüm meclis üyelerine teşekkür ederek görev süresince ortak akıl ve şeffaflık anlayışıyla hareket edeceklerini ifade etti. Özkan, önceliklerinin Uşak halkının ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.