
Kuzey Marmara Otoyolu’nda feci kaza: 3 kişi hayatını kaybetti
İstanbul Sarıyer’de Kuzey Marmara Otoyolu’nun Uskumruköy mevkiinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
GÜNCEL
Yayın: 16 Ağustos 2026 - Pazar - Güncelleme: 16.08.2026 16:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sarıyer Uskumruköy mevkiinde Edirne istikametinde seyreden bir PTT kamyoneti ile otomobil çarpıştı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
İlk belirlemelere göre kazada 1’i çocuk olmak üzere 3 kişi yaşamını yitirdi. Kazada 5 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Ekipler olay yerine sevk edildi
İhbar üzerine bölgeye ulaşan ekipler, araçlarda bulunan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.
Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu’nun Edirne istikametinde ulaşımda aksamalar yaşanırken, ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürdü.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yorumlar (0)








