islami sohbet almanya sohbet sohbet siteleri mobil sohbet bets10 giriş

Muğla Datça Açıklarında 4.3 Büyüklüğünde Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Ege Denizi’nde Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, 13 Ağustos 2025 Çarşamba günü saat 20.39’da kaydedildi.

GÜNCEL Yayın: 13 Ağustos 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 13.08.2025 21:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 27 sn.
Google News

Depremin merkez üssü, Datça’ya yaklaşık 66 kilometre uzaklıkta, yerin 56,87 kilometre derinliğinde gerçekleşti. İlk belirlemelere göre deprem, Datça ve çevre ilçelerde hissedildi ancak herhangi bir can veya mal kaybına ilişkin olumsuz ihbar alınmadı.

Yetkililer, deprem sonrası bölgede olası artçı sarsıntılara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. AFAD ve ilgili ekiplerin sahada durum değerlendirmesi yaptığı bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.