islami sohbet almanya sohbet sohbet siteleri mobil sohbet bets10 giriş
01 Eylül 2025 - Pazartesi

İSRAİL'E KİM VE NASIL DUR DİYECEK?

İSRAİL'E KİM VE NASIL DUR DİYECEK?

Yazar - FEVZİ VOLKAN ÇANKAYA
Okuma Süresi: 4 dk.
FEVZİ VOLKAN ÇANKAYA

FEVZİ VOLKAN ÇANKAYA

info@aktuelgazete.com - 02126647132
Google News

200 yıllık plan yapmış siyonist katil sürüsüne elbette silah ve ğüç ile karşılık verilmelidir. 

Ancak onca sene devşirdikleri devlet başkanları bakanları (hatta Prens Selman'ın süt annesini Etiyopya lı bir evengalist Yahudi olduğunu biliyor muydunuz)  bir anda hepimizin üstüne salacak kabiliyet;
 bu katil sürüsünün elinde. 
Uluslararası diplomasinin tıkanmışlığını ispatlayıp uluslarası bir ğüçle yaptırım isabetli karar olacaktır. Ayrıca sivil iradelerin özellikle Avrupalı gemi aktivistlerin mütemadiyen #Gazze ablukasını delme ğirişimi dünya kamuoyu için önemli bir roldür. 
Evet gün geçtikçe zaman kaybediyoruz. Kardeşilerimiz katlediliyor. Ancak zülüm ile Abad olunmuyor, iman ettik! ve önemli olan elimizde millileşme, milli hafıza duruşu #Erdoğan ın 1900 lerde ülke idaresi onda olsaydı nasıl olurdu düşünün ! 
Ülkesi için hedef koyan, Tüm alt ve üst yapı ve uzay deniz kara sorunlarını çözen idare,
Ayrıca iha siha uçak ve gemi çelik kubbe ğibi tüm caydırıcılık anlamda yapılması gerken tüm adımların arkasında herşeye rağmen duran bir “irade” 
1900 lerde olaydı (nasıl) olurdu düşünelim kardeşlerim !
Evet karşımızda 200 yıllık planlarla gelen şeytani siyonist katiller var. Bırakın ağaç çoluk çocuk peygamber kesmeye kalkmış sapkın bize zihniyet var. 
Biz de Musa nın yanında olmaya devam edeceğiz. Yetmez sahip çıkacağız. #Erdogan iradesini içerde yüzde 70 lerde tesis etmek için hepimiz gönüllü olmalıyız. 
İçerde birlik tesis ederken ğönüllerde birliği tesi edeceğiz. Siyoniste bir zerre dahi olsa #boykot kültürünü nesillere aktarım yapmak farz olduğunu beyan edildiği bir ortamda artık inancımızın gereği yapacaz öğretecez miras bırakcaz. 
Evet imanımız gereği içimiz açıyor. Canımız yanıyor. Ancak sabah namazlarında camiyi doldurmuyorsa bu ızdırap hepimiz kendimizi bir çek edelim. Yeniden tövbe ile yeniden değerlerimizi ğözden geçirelim. Zira siyonizmin kurucularından zalim bir kadın hatırasında şöyle bahis açıyor “ biz Osmanlıyı yıkıp cumhuriyeti kurduk sonrası İsrail’i ilan ettiğimiz ğünlerdi. Türkiye’den Müslümanların bizi gelip evlerimizden alacağı korkusu ile sabaha kadar uyumadık camlardan ğizli ğizli sokaklara bakıyorduk. Sabahladık. Baktıkki gelen yok! Anladık ki “o” müminler yok. Olsaydı biz burada olamazdık “
Bu zalim kadının hatırası internette çok yerde var. Sonuç ;
Devlet uluslararası kamuoyunu sıkıştıracak ve uluslararası bir birliktelik ile ğüç savaşla bitirmek için çabalıyacak
Bizler de tövbe ile ğüncellenecez imani davetlerimizi artıracak intikallerini sağlayacak hizmette olacaz. Boykot miras olacak şekilde yaşayamalıyız. 
Elimizde milli duruş sahibi yöneticilerimize sahip çıkmalıyız. 
Unutmayın hepimiz gönüllü kamu diplomatıyız. İslam vatan devletimiz ümmetimiz için çalışan birer memuruz. Onca dünyalık bu şerefli hizmet için olmadıkça ne gayesi nede ukbası olmuş olacaktır. Zaten Kızılelma dedikleri de budur. Dünyada nerde bir mazlum nerde bir Müslüman varsa yanında olmaktır. Korkacak varsa zalim korkmalıdır. 
Vesselam
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.