03 Nisan 2024 - Çarşamba

asla unutmayalım..!

Aynı Topraklar Üstünde Kardeşçe Yaşamayı,paylaşmayı,birlik ve beraberlik içinde kültürümüze ve değerlerimize sahip çıkmayı asla unutmayalım

Yazar - Ümit Karaman
Okuma Süresi: 2 dk.
Ümit Karaman

Ümit Karaman

info@aktuelgazete.com - 02126647132
Google News


Ülkemizdeki Yerel Seçimlere katılan siyasi  Partilerimizi Kutluyor,Barış Dostluk ve Bölünmez Bütünlüğümüzün Daha da Güçleneceğine Yürekten İnanıyorum. 
Yarışı Birinci Bitirmek Kadar, O yarışa Katılanlarıda Kutlamanın en güzel demokrasi örneği olduğunuda asla unutmayalım.
Aynı Topraklar Üstünde Kardeşçe Yaşamayı,paylaşmayı,birlik ve beraberlik içinde kültürümüze ve değerlerimize  sahip çıkmayı  unutmayalım.
Örnek bir davranış sergileyerek oy kullanan ve  vatandaşlık görevini  yerine getiren halkımızın demokrasimize katkısını unutmayalım.
Her şeyden önce görevlerini başarıyla yerine getiren tüm güvenlik görevlilerimizi kutlamayı unutmayalım,sandık başından başlayan ve seçimin sonuna kadar görevlerini yerine getirmeye çalışanları kutlamayı unutmayalım.Asla bu seçimin kaybedeni yoktur,kazanan Demokrasimiz olmuştur. Seçimden seçime hatırlanan seçmen iktidarı ve muhalefeti çok ciddi bir şekilde uyarmayı uygun bulmuştur. 
Seçmenimiz , toplumumuzun  önem verdiği değerlerle oynamak yerine, ülkemizin ihtiyacı olan refaha ve huzura daha fazla katkı sağlamalısınız diyerek,siyasetçilerimize  vatandaşlık görevlerini yerine getirerek sevgilerini sunmuştur. 
Yaptığınız güzel çalışmalarınızla destek olun,birbirinizi kucaklayın diyerek, artık sizlere oy veren insanlarlı seçimden seçime değilde her daim arayın sorun diye buyurmuştur.
Kısacası biz patronuz, siz ler ise bizim ve ülkemizin başarısı için   çalışanısınız diyerek kendilerince huzurubulmuştur.
Ülkemizdeki yerel seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesi için tüm birimleri harekete geçiren iktidarında hakkını teslim edin buyurmuştur..Ümit Karaman.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.